Havenmeesters

Geplaatst op 03-03-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Cees Meijer

Wij zijn jullie havenmeesters
Wij, dat zijn Nicole en Mark Hansen, zijn begin 2021 begonnen als havenmeesters bij de watersportvereniging Sint­-Annaland. Het ondernemen en gast­vrouw en gastheer zijn zit in ons bloed. Klantgericht denken en handelen en uiteraard samenwerken staan bij ons hoog in het vaandel. Voordat wij hier op de haven aan de slag gingen, hebben we lang een eigen winkel gehad en ook in de horeca onze sporen verdiend.

Toen Sint-Annaland op ons pad kwam, leek het alsof dat zo heeft moeten zijn, deze baan is zó voor ons bestemd! Dit is geen commerciële haven, maar een vereniging. En dat voel je als je over de haven loopt. Je ziet het aan de betrokkenheid van de mensen die je spreekt. En aan al die vrijwilligers, die zich belangeloos inzetten voor hun watersportvereniging.

Wij wonen in Weert en kennen elkaar sinds 2009. We liggen zelf in de haven met onze Hallberg Rassy 38, die het nodige comfort biedt als Mark tijdens het seizoen op de boot woont. En we hebben een scheepshond op de haven, want Boomer Coco - een kruising tussen een Shih Tzu en een Maltezer - zul je hier regelmatig aantreffen.De familie van Mark had in de jaren zeventig een woonark op de Maasplassen in Roermond. Daar heeft hij allerlei bootjes gehad, van Optimist en Zestien Kwadraat tot Delanta. Ook is hij al jaren lid van een van de oudste watersportverenigingen van Nederland, Maas en Roer, waar hij onder meer zeillessen heeft gegeven. Nicole maakte door Mark kennis met de watersport en naast Mark is water haar grote liefde geworden.

Wij doen er alles aan om jullie een prettig verblijf te bezorgen in onze mooie haven.

Nicole en Mark


WSV Sint-Annaland is één van de mooist gelegen en best geoutilleerde getijdenhavens in de Zeeuwse delta, gelegen aan de Krabbenkreek, een zijarm van de Oosterschelde. 

De jachthaven is bij elk tij toegankelijk (diepte ingang 2,70 m bij LLWS).

Postadres:
Postbus 6
4697 ZG Sint-Annaland

E: siraterces.[antispam].@wsv-sint-annaland.nl

Bezoekadres:
Havenweg 12
4697 RL Sint-Annaland

Havenmeester:
T:  +31 166 653 079

VHF kanaal 31

retseemnevah.[antispam].@wsv-sint-annaland.nl

Bezoek ook