Havenmeesters

Geplaatst op 09-12-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Joke Ouwehand

Nicole en Mark Hansen zijn de havenmeesters bij de watersportvereniging Sint­-Annaland. Hun credo is: klantgericht denken en handelen, en dat uiteraard in samenwerking met het bestuur en de vele vrijwilligers van het haventeam. Frank Schouten en Margriet den Hartog vervangen Mark en Nicole regelmatig in de drukke zomermaanden. Mieke Löhrer en Chiel van der Moere springen af en toe bij in de zomervakantie. 

Onze havenmeesters hebben - naar eigen zeggen - niet alleen het mooiste uitzicht, maar ook een van de meest dynamische havenkantoren in de Zeeuwse Delta, dat zich bevindt boven het clubhuis Buutengaets. In het zomerseizoen is het een komen en gaan van passanten, die allemaal de havenmeesters weten te vinden met hun vragen. Ondanks de drukte zijn zij de rust zelve en blijven vriendelijk, gastvrij en servicegericht.
Omdat de schepen steeds langer en vooral breder worden, is het soms een hele puzzel om alle boten een ligplaats te geven. De havenmeesters proberen zoveel mogelijk aan de wensen van de passanten te voldoen, maar dat kan natuurlijk niet altijd. Er zijn ook regels waar iedereen zich aan moet houden. De havenmeesters waken ervoor dat de haven niet overvol raakt en er niet te veel wordt ‘gestapeld’. Je kunt de vluchtwegen nu eenmaal niet blokkeren; veiligheid staat voorop. Ze zijn klantvriendelijk, maar ook duidelijk en dat is nodig, want de havenmeesters zijn medeverantwoordelijk voor het goed reilen en zeilen van de haven.

Het aanvragen van een ligplaats kan via telefoon +31 166 653 079, VHF kanaal 31, of via e-mailadres: retseemnevah.[antispam].@wsv-sint-annaland.nl

img-havenmeesdters-web

Wij verwelkomen gasten graag in onze mooie jachthaven.
Wij doen er alles aan om iedereen een prettig verblijf te bezorgen.
Heb je vragen? Wij staan voor jullie klaar!
(Foto v.l.n.r. Frank Schouten, Margriet den Hartog, Mieke Löhrer, Nicole en Mark Hansen)


WSV Sint-Annaland is één van de mooist gelegen en best geoutilleerde getijdenhavens in de Zeeuwse delta, gelegen aan de Krabbenkreek, een zijarm van de Oosterschelde. 

De jachthaven is bij elk tij toegankelijk (diepte ingang 2,70 m bij LLWS).

Postadres:
Postbus 6
4697 ZG Sint-Annaland

E: siraterces.[antispam].@wsv-sint-annaland.nl

Bezoekadres:
Havenweg 12
4697 RL Sint-Annaland

Havenmeester:
T:  +31 166 653 079

VHF kanaal 31

retseemnevah.[antispam].@wsv-sint-annaland.nl

Bezoek ook