contact

De watersportvereniging Sint-Annaland heeft een zeer goed geoutilleerde en moderne jachthaven met heel veel voorzieningen.
Tijdens het seizoen is onze havenmeester te vinden op het havenkantoor en te bereiken via VHF 31 en telefoon +31 166 65 30 79

Nuttige informatie

Op deze pagina vind je allerlei informatie die van pas kan komen tijdens je verblijf op de haven. Je kunt alle voorzieningen vinden op onze interactieve plattegrond.
Op het gebruik van alle voorzieningen en de havenaccommodatie is het Havenreglement van toepassing. Meer informatie over onze haven kun je ook vinden in de Havengids.

politie en brandweer

Telefoon +31 900 8844
Brandweer +31 166 668 200
Landelijk alarmnummer 112

huisarts

Bereikbaar van 08h00 - 17h00
Telefoon +31 166 652 702
A. van den Berge
Voorstraat 31
Sint-Annaland

huisartsenpost

Bereikbaar van 17h00 - 08h00
Boerhaaveplein 1 (ingang Van Swietenlaan)
Bergen op Zoom
Telerfoon +31 164 273 855

tandarts

Mondzorgkliniek Molaar
Raiffeisenstraat 24
4697 CG Sint-Annaland
Telefoon +31 166 653 366

Ligplaatsen

De jachthaven van Sint-Annaland heeft 320 ligplaatsen en 50 bezoekersplaatsen. De drijvende steigers zijn voorzien van lange vingerpieren. Iedere box heeft zijn eigen walstroomvoorziening en er zijn daarnaast wateraansluitingen op de steigers. Het gebruik van de sanitaire voorzieningen, elektriciteit, water en wifi is in het liggeld inbegrepen.
Tip: je hebt een eigen slang met Gardena koppeling nodig om water te kunnen tappen. Zo nodig kun je deze bij de havenmeester lenen.

Eten & drinken

In ons Clubhuis Buutengaets kun je genieten van een hapje en drankje: van een eenvoudige lunch (alleen in het seizoen) tot een uitgebreid diner. Dit onder het genot van een uniek uitzicht op de Krabbenkreek. Zolang het clubhuis in verband met coronamaatregelen is gesloten, kun je maaltijden afhalen of aan boord laten bezorgen. Bel daarvoor: 0166 652634.
Op loopafstand vind je een cafe en een aantal eetgelegenheden.

Voorzieningen

Iedereen kan gratis gebruikmaken van ons WifF-netwerk. Op de havendijk vind je onze uitstekende sanitaire voorzieningen (het gebruik is inbegepen in het liggeld). Tevens bevinden zich daar de containers voor huishoudelijk afval, glas en papier. Verder beschikt de haven over een ruimte met een wasmachine en droogautomaat. Munten hiervoor zijn te verkrijgen bij de havenmeester.
Voor de jongsten is er op de havendijk een veilig speeltuintje aanwezig.
Op 200 meter afstand is er een strandje aan de Krabbenkreek waar je heerlijk kunt zwemmen en even verderop is er een duikstek.
In het dorp vind je een apotheekhoudend huisartsenpraktijk en een mondzorgkliniek. Verder zijn er diverse winkels: een supermarkt, een  bakker, een slager, een drogist (met PostNL steunpunt), kapper, kadoshop, juwelier, boekwinkel, fietsenmaker en een aantal kledingwinkels.
Je kunt desgewenst een fiets lenen bij het havenkantoor om boodschappen te doen.

Milieu

De jachthaven heeft voor vuilwater een havenontvangstinstallatie (HOI) op de passantensteiger. Op de havendijk vind je een depot voor olie, verfresten, accu’s en andere chemische stoffen. Sleutel af te halen bij de havenmeester.  De uitstort voor een chemisch toilet vind je in de ruimte met de was- en droogautomaat.

Brandstof

Voor brandstof kun je terecht bij :

- Het tankstation aan de Spuistraat 40 in Sint-Annaland, tel: +31 166 652 454 (loopafstand)
- Het bunkerstation in de Vluchthaven Bruinisse aan het Zijpe, tel: +31 6 51 077 455
- De havens van Zierikzee en Middelburg (ook voor GTL)

Nautische diensten

Rond de haven vind je diverse nautische bedrijven. Boulevard Mariteam huisvest een ruim gesorteerde watersportwinkel, een jachtwerf met portaalkraan (80 ton) en boothelling, een jachtcharter, een zeilbootverhuur, een jachtmakelaardij, een -spuiterij, een Volvo Penta dealer, een bootcleaner en een onderhoudsbedrijf voor snel varende motorjachten. Even buiten het dorp vind je een zeilmaker.

WSV Sint-Annaland is één van de mooist gelegen en best geoutilleerde getijdenhavens in de Zeeuwse delta, gelegen aan de Krabbenkreek, een zijarm van de Oosterschelde.

De jachthaven is bij elk tij toegankelijk (diepte ingang 2,70 m bij LLWS).

Postadres:
4697 ZG Sint-Annaland