Bestuur en commissies

Watersportvereniging Sint-Annaland kent een actief verenigingsleven. Op deze pagina stelt het bestuur zich voor en is een overzicht opgenomen van alle commissies.
Wil je ook actief meedoen? Laat het ons weten via secretaris@wsv-sint-annaland.nl

dick-van-sluis

jeugdcommissaris
T: +31 6 54 625 446
E: nekazdgueJ.[antispam].@wsv-sint-annaland.nl

Binnen de watersportvereniging zijn veel commissies actief, met in totaal ruim 90 personen. De evenementen en activiteiten in de haven worden georganiseerd door de volgende commissies:

• Woensdagavond Wedstrijdcommissie
  • Jeugdcommissie
  • 8 uren en 30 mijls van de Oosterschelde
  • Steigersafari
  • Clubtocht
  • Zeezeiltocht (Hemelvaartweekend)
  • Redactie Krabbenkreek Nieuws
  • Redactie Havengids
  • Commissie Leden koken voor Leden
  • enzovoorts

Vind je het leuk om daar een bijdrage aan te leveren, geef je dan op bij Geert-Jan Haveman via netnemeneve.[antispam].@wsv-sint-annaland.nl of bij onze jeugdcommissaris Marijn Mos via nekazdguej.[antispam].@wsv-sint-annaland.nl .

Onze leden en andere belangstellenden worden op de hoogte gehouden via de havengids ons clubblad Krabbenkreeknieuws, Facebook en deze website. Wil je hieraan een bijdrage leveren, dan kan dat via eitcader.[antispam].@wsv-sint-annaland.nl

Naast al deze commissies zijn de leden van het "haventeam" samen met de havenmeesters druk in de weer om onze haven met zijn faciliteiten tip top op orde te houden. Steek je graag de handen uit de mouwen en heb je enig technisch vernuft, geef je dan op bij onze havencommissaris Marijn Kuijpers via sirassimmocnevah.[antispam].@wsv-sint-annaland.nl.

De watersportvereniging Sint-Annaland wil naast een sportieve en leuke, ook een veilige vereniging zijn voor al onze leden. De Algemene Ledenvergadering heeft daarom in 2019 besloten tot het invoeren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor alle bestuursleden, alsmede die medewerkers en vrijwilligers die vanuit hun rol met jeugd en kinderen tot en met 17 jaar werken. Dit VOG-beleid wordt ook vanuit NOC*NSF gestimuleerd. Een meer uitgebreide toelichting vind je hier.

WSV Sint-Annaland is één van de mooist gelegen en best geoutilleerde getijdenhavens in de Zeeuwse delta, gelegen aan de Krabbenkreek, een zijarm van de Oosterschelde.

De jachthaven is bij elk tij toegankelijk (diepte ingang 2,70 m bij LLWS).

Postadres:
4697 ZG Sint-Annaland