Disclaimer

1. De watersportvereniging Sint-Annaland streeft ernaar om de informatie op deze websitre correct, actueel en volledig weer te geven.  We kunnen dat echter niet altijd garanderen. Dat geldt ook voor de werking  van deze website. 
2. De watersportvereniging Sint-Annaland, noch haar bestuur, noch haar redactiecommissie, noch haar ICT-commissie zijn aansprakelijk voor:  eventuele schades in welke vorm dan ook en hoe ook ontstaan, die de bezoeker van de website en/of derden lijden als gevolg van de toegang tot deze site en het gebruik van de op deze site verstrekte informatie en data.
3. De website van de watersportvereniging Sint-Annaland heeft verwijzingen naar andere websites (hyperlinks) en informatiebronnen slechts opgenomen als service aan de bezoekers. De watersportvereniging Sint-Annaland kan niet garanderen dat de inhoud van de betreffende gelinkte websites en verbonden informatiebronnen of andere hierin vermelde gegevens en data juist zijn.
De watersportvereniging Sint-Annaland, noch haar bestuur, noch haar redactiecommissie, noch haar ICT-commissie zijn aansprakelijk voor schades in welke vorm dan ook en hoe ook ontstaan, die de bezoekers van deze gelinkte websites en informatiebronnen en/of derden mochten lijden als gevolg van het gebruik van de verstrekte gegevens via deze hyperlinks. 

Mocht je onvolkomenheden tegenkomen, neem dat contact op met siraterces.[antispam].@wsv-sint-annaland.nl

 

WSV Sint-Annaland is één van de mooist gelegen en best geoutilleerde getijdenhavens in de Zeeuwse delta, gelegen aan de Krabbenkreek, een zijarm van de Oosterschelde. 

De jachthaven is bij elk tij toegankelijk (diepte ingang 2,70 m bij LLWS).

Postadres:
Postbus 6
4697 ZG Sint-Annaland

E: siraterces.[antispam].@wsv-sint-annaland.nl

Bezoekadres:
Havenweg 12
4697 RL Sint-Annaland

Havenmeester:
T:  +31 166 653 079

VHF kanaal 31

retseemnevah.[antispam].@wsv-sint-annaland.nl

Bezoek ook