WSV Sint-Annaland

Onze haven met uitstekende faciliteiten is een ideale uitvalsbasis voor het maken van tochten door de Zeeuwse delta en verder over zee. De watersportvereniging Sint-Annaland, opgericht in 1963, is een bruisende vereniging. Jaarlijks organiseren vele actieve leden allerlei wedstrijden, evenementen en clubactiviteiten voor jong en oud. De haven is tip top in orde, dankzij de vele vrijwilligers.

Impressie

Over de vereniging

Watersportvereniging Sint-Annaland, opgericht in 1963, is een bruisende vereniging. We organiseren ieder jaar heel veel evenementen en activiteiten voor jong en oud, voor leden en soms ook voor niet-leden. Bijvoorbeeld de woensdagavond wedstrijden, de inmiddels beroemde 8-uren van de Oosterschelde, onze jaarlijkse clubtocht, de Hemelvaarttocht naar Engeland samen met andere verenigingen, de culinaire steigersafari en heel veel andere evenementen en wedstrijden.
Uiteraard organiseren we ook voor de jeugd allerlei activiteiten, zoals zeillessen, een survival in  het zwembad (leren dat omslaan helemaal niet eng is), en ieder jaar een jeugzeilweekend. Meer informatie vind je hier.
In de wintermaanden kunnen onze leden cursussen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van motortechniek, navigatie, knopen en splitsen, enzovoorts.

Dit kunnen we alleen doen dankzij de inzet van heel veel vrijwilligers. Zij zetten zich - naast de organisatie van al deze evenementen - ook in voor het onderhoud van onze mooie haven. Zoals iedere vereniging kan ook onze watersportvereniging alleen bestaan dankzij de vele vrijwilligers. Wil je ook actief zijn binnen onze vereniging, meld je dan bij netnemeneve.[antispam].@wsv-sint-annaland.nl

WSV Sint-Annaland is één van de mooist gelegen en best geoutilleerde getijdenhavens in de Zeeuwse delta, gelegen aan de Krabbenkreek, een zijarm van de Oosterschelde.

De jachthaven is bij elk tij toegankelijk (diepte ingang 2,70 m bij LLWS).

Postadres:
4697 ZG Sint-Annaland