WSV Sint-Annaland

Onze haven met uitstekende faciliteiten is een ideale uitvalsbasis voor het maken van tochten door de Zeeuwse delta en verder over zee. De watersportvereniging Sint-Annaland, opgericht in 1963, is een bruisende vereniging met veel actieve leden. Jaarlijks organiseren we allerlei clubactiviteiten, wedstrijden en evenementen voor jong en oud. 

Impressie


Over de vereniging

afbeelding-cover-2023Watersportvereniging Sint-Annaland, opgericht in 1963, is een bruisende vereniging. Ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van onze watersportvereniging is er in 2023 een jubileumeditie verschenen van het Krabbenkreek Nieuws. Het is een zeer gevarieerd nummer, met een focus op de afgelopen 10 jaar. Klik hier.cover-2013
In 2013 is er ook een jubileumboek uitgegeven ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de vereniging. Hierin is te lezen hoe het allemaal begon en wat er allemaal is gebeurd sinds het prille begin van de jachthaven. Nieuwsgierig? Klik hier.

De vereniging organiseert ieder jaar heel veel evenementen en activiteiten voor jong en oud, voor leden en soms ook voor niet-leden. Bijvoorbeeld de woensdagavondwedstrijden, de inmiddels beroemde 8-uren van de Oosterschelde, onze jaarlijkse clubtocht, de Hemelvaarttocht naar Engeland (samen met andere verenigingen), de culinaire steigersafari en heel veel andere evenementen en wedstrijden.

Uiteraard organiseren we ook voor de jeugd allerlei activiteiten, zoals zeillessen, een survival in  het zwembad en ieder jaar een jeugzeilweekend. Meer informatie vind je hier. 
In de wintermaanden kunnen onze leden cursussen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van motortechniek, navigatie, knopen en splitsen, enzovoorts.

Zoals iedere vereniging kan ook onze watersportvereniging alleen bestaan dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Zij  zorgen, naast de organisatie van allerlei activiteiten en evenementen , ook voor het onderhoud van onze mooie haven, zodat deze er tiptop uitziet.

Heb je wat tijd over en wil je iets betekenen voor onze vereniging, meld je aan via e-mailadres: netnemeneve.[antispam].@wsv-sint-annaland.nl

WSV Sint-Annaland is één van de mooist gelegen en best geoutilleerde getijdenhavens in de Zeeuwse delta, gelegen aan de Krabbenkreek, een zijarm van de Oosterschelde. 

De jachthaven is bij elk tij toegankelijk (diepte ingang 2,70 m bij LLWS).

Postadres:
Postbus 6
4697 ZG Sint-Annaland

E: siraterces.[antispam].@wsv-sint-annaland.nl

Bezoekadres:
Havenweg 12
4697 RL Sint-Annaland

Havenmeester:
T:  +31 166 653 079

VHF kanaal 31

retseemnevah.[antispam].@wsv-sint-annaland.nl

Bezoek ook