De haven

 De thuishaven van de watersportvereniging Sint-Annaland is prachtig gelegen aan de Krabbenkreek, een zijarm van de Oosterschelde. Onze gezellige haven met uitstekende faciliteiten is een ideale uitvalsbasis voor onze leden en passanten, voor zowel zeil- als motorboten. 
De haven is bij elk tij toegankelijk (diepte haveningang: 2,70 meter bij LLWS).
 Coördinaten haveningang:
51° 36,25 N 4° 6,56 O

Over de haven

De thuishaven van de watersportvereniging Sint-Annaland is prachtig gelegen aan de Krabbenkreek, een zijarm van de Oosterschelde. Je kunt hier genieten van het schone, zilte getijdenwater en de droogvallende slikken en schorren. Onze gezellige haven met uitstekende faciliteiten is een ideale uitvalsbasis voor onze leden, maar ook passanten zijn uiteraard van harte welkom. Een bezoek aan ons sfeervolle en uniek gelegen clubhuis Buutengaets, met prachtig uitzicht, is een ‘must’.
Binnen de watersportvereniging zijn veel leden actief bij het organiseren van evenementen en activiteiten en zorgen veel vrijwilligers ervoor dat de haven tip top in orde is.
Naast de ligplaatsen in de haven, berschikt de vereniging ook over boeien in de Krabbenkreek, waar je te midden van de natuur kunt afmeren, in een omgeving waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. 
Het pittoreske dorp Sint-Annaland en de omgeving zijn de moeite van een wandeling of fietstocht zeker waard. 

De watersportvereniging Sint-Annaland heeft een moderrne haven, de voorzieningen zijn up-to-date en we streven ernaar zo duurzaam mogelijk te zijn. 

Kortom, leg eens aan en ervaar zelf wat onze haven te bieden heeft.

Klik hier voor allerlei nuttige informatie die je van pas kan komen tijdens je verblijf op de haven.

WSV Sint-Annaland is één van de mooist gelegen en best geoutilleerde getijdenhavens in de Zeeuwse delta, gelegen aan de Krabbenkreek, een zijarm van de Oosterschelde. 

De jachthaven is bij elk tij toegankelijk (diepte ingang 2,70 m bij LLWS).

Postadres:
Postbus 6
4697 ZG Sint-Annaland

E: siraterces.[antispam].@wsv-sint-annaland.nl

Bezoekadres:
Havenweg 12
4697 RL Sint-Annaland

Havenmeester:
T:  +31 166 653 079

VHF kanaal 31

retseemnevah.[antispam].@wsv-sint-annaland.nl

Bezoek ook