De jachthaven van Sint-Annaland is prachtig gelegen aan de Oosterschelde. Je vindt onze rustige haven aan de Krabbenkreek met haar droogvallende slikken en schorren. Hier snuif je de zilte geur van het heldere schone zeewater op. De Krabbenkreek biedt een goede en beschutte ankerplaats te midden van de natuur in een omgeving waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Het pittoreske dorp Sint-Annaland en de omgeving zijn de moeite van een wandeling of fietstocht zeker waard. Een bezoek aan ons sfeervolle en uniek gelegen Clubhuis Buutengaets is een ‘must’. Kom langs en geniet van de nautische sfeer en het mooie uitzicht over de kreek.

Voorzieningen

voorzieningen-wsvsaDe jachthaven van Sint-Annaland heeft goede voorzieningen. Zo tref je bij de entree op de havendijk het havenkantoor, boven Clubhuis Buutengaets. Verderop op de havendijk vind je ons moderne sanitair.

Lees alles over de voorzieningen

Webcam

webcam-wsvsaBenieuwd hoe je boot erbij ligt? Via een webcam op de jachthaven krijg je live toegang. In verband met privacy wetgeving is onze webcam in het besloten ledengedeelte geplaatst en alleen toegankelijk voor leden via de My Captain login.

Interactieve plattegrond


Onze interactieve plattegrond geeft een goed overzicht van alle voorzieningen op en rond de haven.

Bekijk de plattegrond

Reglementen

Op het gebruik van onze voorzieningen en de havenaccommodatie is het Havenreglement van toepassing. Het havenreglement geldt voor het gehele haventerrein van de jachthaven Sint-Annaland, bestaande uit de jachthaven, taluds, terreinen, steigers, afrastering, constructies, bebouwing, wegen en paden.

Lees het volledige reglement