Clubtochtweekend

Geplaatst op 08-04-2022  -  Categorie: Algemeen

Schrijf je nu in voor de clubtocht!

Ook dit jaar is er weer een clubtocht en wel op 18 en 19 juni. Het thema van dit jaar is:

"GRIEKS"

Na een palaver in de Buutengaets vertrekt eenieder richting: Στο ίδιο μέρος με πέρυσι.

Met het thema als leidraad hebben we een aantal leuke activiteiten bedacht, zowel voor onderweg naar onze bestemming als op de locatie zelf. Hierbij worden de kinderen uiteraard niet vergeten.

Natuurlijk gaan we lekker Grieks eten en ’s avonds vieren we een feestje met livemuziek. Zondagochtend sluiten we af met het inmiddels traditionele ontbijt.

Ook zin in een gezellig weekend in Griekse sferen?
Kledingvoorschrift: geen, maar wie wil, kan iets in blauw & wit aantrekken.
Je kunt je aanmelden via de website (inloggen als lid – evenementen - inschrijven).

Uitgebreide informatie over het programma wordt op een later tijdstip via de mail en op de website bekend gemaakt.

Laten we er met zijn allen weer een gezellig, Grieks feestje van maken!

Met vriendelijke groet,

De Clubtochtcommissie

WSV Sint-Annaland is één van de mooist gelegen en best geoutilleerde getijdenhavens in de Zeeuwse delta, gelegen aan de Krabbenkreek, een zijarm van de Oosterschelde.

De jachthaven is bij elk tij toegankelijk (diepte ingang 2,70 m bij LLWS).

Postadres:
4697 ZG Sint-Annaland