De woensdagavond wedstrijden winnen aan populariteit en enthousiasme en dat is de ZeilCie niet ontgaan.
Na succesvolle edities in voorgaande jaren staan zij vast op het programma van de wedstrijdcommissie. Daarom organiseren wij een ‘woensdagavondwedstrijd’ op zaterdagmiddag 21 september a.s.

Bij deze wedstrijd zal het langzaamste zeiljacht een (grote) voorsprong krijgen op de snellere zeiljachten en dus starten de schepen achter elkaar op een berekende tijd. Iedereen vaart dezelfde baan. Met een beetje geluk finishen we samen voor ons Clubhuis Buutengaets. Wie heeft dan zijn voorsprong vastgehouden of is ingelopen door een sneller schip? We drinken er na de finish een biertje op.

Inschrijven is mogelijk tot en met woensdag 18 september. De inschrijving kan voltooid worden door het afhalen van een informatiepakketje in het havenkantoor tussen 9:00 en 10:00 uur op zaterdag 21 september. Het palaver zal plaatsvinden in het Clubhuis Buutengaets en start 10:30 uur. Rond 11:45 uur zullen de eerste starten voor Clubhuis Buutengaets. Er is een harde stop om 15:00 uur.

Uiteraard is de prijsuitreiking het gezelligste moment van de dag onder het genot van een drankje en een bitterbal. Een zeilersmenu maakt de dag compleet.

Schrijf je snel in!

De ZeilCie

Ps. Mocht je op voorhand vragen hebben, stuur dan een mail naar zeilcie@wsv-sint-annaland.nl