Watersportvereniging Sint-Annaland, opgericht in 1963, is een bruisende vereniging. Jaarlijks zijn er voor ‘elck wat wils’ evenementen, waarbij vele vrijwilligers zijn betrokken. Ook ten behoeve van het onderhoud van de haven worden vele handen uit de vrijwillige mouwen gestoken.

Wat is er binnenkort te doen?

Bestuur & commissies

Watersportvereniging Sint-Annaland kent een actief verenigingsleven. Op de onderliggende pagina stellen het bestuur en de commissies zich voor. Geïnteresseerd om te helpen? Laat het ons weten!

Lees alles over het bestuur en de commissies

Tarieven

Ieder jaar worden de tarieven binnen onze vereniging opnieuw vastgesteld. De tarieven van 2019 vind je op de onderliggende pagina.

Bekijk de tarieven van 2019

‘Krabbenkreek Nieuws’

In het clubblad ‘Krabbenkreek Nieuws’ doet de vereniging meerdere malen per jaar verslag van haar activiteiten. Op de besloten ledenpagina tref je een overzicht aan van de reeds gepubliceerde versies in pdf.

Bekijk de meest recente en het archief

Inloggen leden

Elk lid heeft zijn eigen inloggegevens voor My-Captain, een met wachtwoord beveiligde ledenpagina waarop diverse stukken te vinden zijn. Binnen My-Captain vind je je eigen gegevens, je facturen, ons clubblad ‘Krabbenkreek Nieuws’, ‘Leden zoeken Leden’, diverse vergaderstukken, bijzondere informatie etcetera.  Door het klikken op onderstaande tekst ‘Inloggen leden’ kun je inloggen op de besloten ledenpagina My-Captain . Vragen? secretaris@wsv-sint-annaland.nl

Inloggen leden