Ben jij straks de havenmeester van de mooiste haven van de Delta

Watersportvereniging Sint-Annaland zoekt een klantgerichte havenmeester m/v. Ook kandidaten die dit met een partner willen oppakken, zijn welkom. Je hebt affiniteit met watersport en deze functie ben je de gastheer of – vrouw en vraagbaak voor de passanten en onze eigen leden. Je wijst ligplaatsen toe aan bezoekers van onze haven. Kortom, je houdt toezicht op het reilen en zeilen en je stelt je hierin proactief en flexibel op. Verder ben je communicatief sterk en slagvaardig. Kennis van het Duits en Engels op basisniveau is een pre.

De havenmeester werkt binnen onze vereniging als zelfstandig ondernemer. Voor wat betreft de passanteninkomsten draagt de vereniging daartoe de exploitatie van de jachthaven over aan de havenmeester. De werkzaamheden van de havenmeester hebben een sterk seizoensgebonden karakter. In het hoogseizoen kan de havenmeester niet zonder het inschakelen van assistentie. Vooral in het winterseizoen zijn de werkzaamheden minimaal.

Als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van je werkzaamheden, waarbij de vereniging natuurlijk wel bepaalde eisen heeft ten aanzien van je aanwezigheid en bereikbaarheid op de haven en de kwaliteit van de door de havenmeester in te schakelen assistentie.

Meer informatie over deze functie kun je krijgen bij de havencommissaris Marijn Kuijpers. Telefoon 06 – 54768396 of email havencommissaris@wsv-sint-annaland.nl

Ben je geïnteresseerd, stuur dan vóór 1 december een e-mail, voorzien van motivatie en CV naar havencommissaris@wsv-sint-annaland.nl

De haven

De jachthaven van Sint-Annaland is schitterend gelegen aan de Krabbenkreek, een zijtak van de Oosterschelde. De haven heeft 320 ligplaatsen en 50 aparte bezoekersplaatsen. Jaarlijks hebben we zo’n 4000 à 5000 overnachtingen met zo’n 8000 à 10.000 opvarenden. De ligplaatsen hebben water- en walstroomaansluitingen. Er zijn moderne sanitaire voorzieningen en een wasserette. In ons Clubhuis Buutengaets kun je, met een uniek uitzicht op de Krabbenkreek, genieten van hapjes en drankjes, lunches en diners.

De jachthaven heeft een havenontvangstinstallatie (HOI) voor vuil water. Verder is er een depot voor olie, verfresten, accu’s en andere chemische stoffen en containers voor huishoudelijk afval, glas en papier en de uitstort voor chemisch toilet. De haven verkeert in uitstekende staat, dankzij een groot aantal vrijwilligers die het onderhoud verzorgen.