Beste Jeugdzeilers,

Op zondag 16 september wordt de 2e jeugdzeildag verzeild, aanvang om 10 uur!

Deze keer met een speciaal en uitgebreid programma! (zie beide flyers!)

Verder nog … Zoals jullie vast weten is op zaterdag 15 september de 8-uren van de Oosterschelde wedstrijd (www.8uren.nl). Tussen 17.30 en 18.00 zullen alle schepen voor het clubhuis de finishlijn passeren. Kom kijken!

Alle deelnemers van de jeugdzeildag op zondag kunnen gratis mee eten tijdens het 8uren buffet en meedoen aan een tafelvoetbal en dart competitie.

(De ouders kunnen natuurlijk ook deelnemen aan het buffet; hier geldt wel een prijs van € 15 p.p. Kaarten a.u.b. bestellen op de site van de 8-uren van de Oosterschelde: www.8uren.nl

We zien je graag zaterdag 15 september op de 8uren en de volgende dag bij het jeugdzeilen in Sint-Annaland.

Meldt je voor 12 september aan via onderstaande emailadres:
wsv.sintannaland.jeugdcommissie@gmail.com

Hartelijke groet,
namens de jeugdcommissie – Bram Kuijpers, Mark Kuijpers, Lennard Markestein

Marijn Mos

====================================================================
Deelname aan evenementen, georganiseerd door Watersportvereniging Sint-Annaland, geschiedt altijd geheel op eigen risico.
Noch Watersportvereniging Sint-Annaland, noch haar bestuur, noch haar (evenementen)commissies, noch haar vrijwilligers zijn aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens deelname aan evenementen in welke vorm en hoe dan ook ontstaan.
De vereniging adviseert tijdens vaaractiviteiten altijd een reddingsvest te dragen en bij voorkeur met twee personen aan boord te zijn.
====================================================================