Beste Jeugdleden,

Het jeugdweekend nieuwe stijl gaat wegens succes op herhaling! Zie bijgaande flyer.

Het jeugdweekend is dit jaar volgens een nieuwe opzet: alle kids varen zaterdag 18 augustus samen met de ouders (mixen over boten mag!) naar Port Zélande. Om 15:00 start er een programma voor de kinderen bij strand club Natural High bestaande een Kitebuggy clinic op het strand (lengte min 1,30m); jongere kids powerkite en 10 persoons SUP. Voor de allerkleinsten zijn er allerlei strandspelletjes en ook een trampoline beschikbaar.

‘s Avonds barbequen we met z’n allen (inclusief de ouders) op het strand. Zondag vaart iedereen weer zelfstandig terug naar huis.

De kosten voor de activiteiten zijn € 0 p.p. Als ondersteuning van het jeugdbeleid worden de kosten namelijk gedragen door de vereniging!
Voor de barbeque bedragen de kosten € 10 voor kinderen tot 12 jaar, € 20 voor de kids boven de twaalf/ouders en de kinderen onder de 4 zijn gratis.

Inschrijven via een mail aan: jeugdweekendwsv@gmail.com

Graag bij inschrijving de samenstelling van het gezelschap aangeven. Meer detail informatie over het programma en betaling volgt na inschrijving.

Inschrijven voor 10 augustus!

Hartelijke groet,
namens de jeugdcommissie – Bram Kuijpers, Mark Kuijpers, Lennard Markestein

Marijn Mos

====================================================================
Deelname aan evenementen, georganiseerd door Watersportvereniging Sint-Annaland, geschiedt altijd geheel op eigen risico.
Noch Watersportvereniging Sint-Annaland, noch haar bestuur, noch haar (evenementen)commissies, noch haar vrijwilligers zijn aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens deelname aan evenementen in welke vorm en hoe dan ook ontstaan.
De vereniging adviseert tijdens vaaractiviteiten altijd een reddingsvest te dragen en bij voorkeur met twee personen aan boord te zijn.
====================================================================