Datum & tijd
15 juni t/m 16 juni
00:00

Onze gezellige Clubzeilwedstrijden staan open voor leden en niet-leden. Om mee te doen hoef je geen geoefende wedstrijdzeil(st)er te zijn. Je boot heeft geen meetbrief nodig. Het doel is tegen elkaar te zeilen, waarbij sportiviteit en gezelligheid voorop staan. Op 15 en 16 juni wordt, zoals voorgaand jaren een allround wedstrijd weekend georganiseerd. Zaterdag 15 juni is er een wedstrijd met drie klassen, met ook weer een Dual Handed klasse. Je kunt je boot varen met een complete bemanning. Mocht je deze niet bij elkaar kunnen krijgen, dan kun je deze ook met z’n tweeën varen.
Op zondag 16 juni gaan we genieten van de drukst bezochte wedstrijd van het jaar, de Man-Vrouw wedstrijd. Mocht je meer willen weten dan kun je e-mailen met Gert-Jan Oelp (gjoelp@gmail.com) en zeilcie@wsv-sint-annaland.nl.

Keer terug naar de agenda