Datum & tijd
22 juni t/m 23 juni
Hele dag

Jawel, het Stallandse Bierfest in Oostwatering komt eraan.

Op 22 en 23 juni 2019  “geht es los mit der Lederhose”.

Maar voordat we daar aankomen zullen we eerst over het mooie alpenbeekje Die Östschelt (Oosterschelde) varen. Daarna gaan we door de bekende bergpas Der Sandeskriekarm (Zandkreeksluis), om aan de andere kant Das Värense See (Veerse Meer) te bedwingen. Zo komen we uiteindelijk uit bij Alp Öst Wassering.

Al genietend van de wonderschöne uitzichten op onze reis, misschien zelfs het spotten van een Edelweiss of een Seehund, horen we vast óók de jonge Alpenhoeder, die al jodelend, zijn geiten hoedt op de alpenweide langs de meanderende beekjes.

In Öst Wassering wordt iedereen hartelijk ontvangen om 16.30 uur met Schnaps und Wurst. Wees op tijd om deze happening mee te maken. Uiteraard worden we bezig gehouden met Deutsch Amüsement en spazieren wir über das Gelände von ünsere Bierfest-terrain. Zoals gebruikelijk zal de inwendige mens niet vergeten worden en gaat het Stallandse Bierfest van start met muziek en veel gezelligheid.

Een kort overzicht van het programma:

22 juni 2019:

09.30 uur –  palaver in Sint Annaland, clubhuis
16.00 uur –  iedereen aanwezig in Oostwatering
16.30 uur –  welkom en “steiger” borrel waarna het verdere programma van start gaat

23 juni 2019:

Ontbijt met koffie, thee, Zeeuwse Bierfest-ballen, Rosinenbrötchen en Eierküchen

Inschrijven voor dit Bierfest is vanaf heden mogelijk met het inschrijfformulier.

Deelname aan evenementen, georganiseerd door Watersportvereniging Sint-Annaland, geschiedt altijd geheel op eigen risico. Noch Watersportvereniging Sint-Annaland, noch haar bestuur, noch haar (evenementen)commissies, noch haar vrijwilligers zijn aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens deelname aan evenementen in welke vorm en hoe dan ook ontstaan. De vereniging adviseert tijdens vaaractiviteiten altijd een reddingsvest te dragen en bij voorkeur met twee personen aan boord te zijn.

Save The Date: 22 en 23 juni 2019, Clubtocht naar Oostwatering

Inschrijfformulier Clubtocht 22 en 23 juni 2019

Via dit formulier kunt u inschrijven voor deelname aan de clubtocht op 22 en 23 juni 2019. Uw deelname is definitief zodra u betaald heeft. Niets van deze gegevens zal voor commerciële doeleinden of buiten de WSV worden gebruikt.
  • Box nummer
  • Prijs: € 2,50 Aantal:
  • ___________________________________________________________________________________
  • Prijs: € 27,50 Aantal:
  • Prijs: € 10,00 Aantal:
  • Gelieve de totale kosten over te maken op:
    bankrekeningnummer 50.90.22.634 (IBAN NL31ABNA0509022634 BIC ABNANL2A)
    t.n.v. A. van Brummelen o.v.v. de scheepsnaam en de naam van de schipper.
    De inschrijving is pas definitief zodra de betaling is ontvangen op boven genoemd rekeningnummer.
    Niet betaald is niet ingeschreven.

Keer terug naar de agenda